Miljökonsult: provtagning mark och vatten

Om tjänsten:

Tjänsterna är inriktade mot fältarbete, främst i form av provtagning i olika vattenmiljöer men även mark och fasta material som biobränsle och aska. Det kan vara allt från provtagningar från båt i kust och sjö eller dricksvattenprovtagningar, till att utföra provtagningar inom någon industrianläggning. Variationen av uppdrag är oftast stor, vilket gör att du får en omväxlande mix av olika typer av fältarbete. 

Du kommer att tillhöra Callunas affärsområde Miljöövervakning där vi är cirka tjugo personer och merparten arbetar på daglig basis med olika typer av provtagningsuppdrag. Andra viktiga delar av tjänsten är underhåll av fältutrustning, båtar och bilar. Det är ett stort plus om du är tekniskt- och praktiskt lagd, har vana av fältinstrument som CTD-sond, syremätare, flödesmätare. Tids- och flödesstyrd provtagningsutrustning är också sådant som vi använder. 

Tjänsten är en heltid tillsvidare, provanställning tillämpas. Tillträde snarast, vi kommer att utföra intervjuer löpande. Placeringsort är Stockholm.

Kvalifikationer:

Passande profil kan vara om du tidigare har arbetat med onlinemätare och provtagning inom industri/energi och om du vill bredda dina kunskaper mot recipientsidan. Alternativt att du har en inriktning mot mer biologisk provtagning, provfiske och provtagning av recipienter. 

Arbetet ställer höga krav på noggrannhet, flexibilitet och ordningssinne. Du är en van datoranvändare (vi använder Mac) och praktiskt lagd med teknikintresse. 

Vi förutsätter att du har: 

  • B-körkort
  • God sjövana
  • Tidigare dokumenterad erfarenhet/utbildning av antingen provtagning och/eller provfiske
  • God hälsa och fysik
  • Relevant utbildning

Det är meriterande om du har

  • Fartygsbefälsexamen klass 8
  • B-körkort med utökad behörighet eller BE
  • S30 dykcert
  • Laboratorievana

Ansökan:

Vi vill ha din ansökan snarast. Du skickar ansökan som ett personligt brev samt bifogar din CV till adressen jobbamedoss(at)calluna.se. Märk både e-postbrev och bifogade handlingar med ”miljökonsult: provtagning mark och vatten”. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan! 

 

 

 

 

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Frågor:

Frågor om tjänsterna besvaras av:
Affärsområdeschef: Markus Möller, markus.moller(at)calluna.se, tel. 0722-15 18 75.

Facklig information:

Calluna har kollektivavtal. Facklig kontaktperson är Johan Storck, johan.storck(at)calluna.se, tel. 0705-12 40 39.