Miljökonsult: rapportering och projektledning

Om tjänsten:

Tjänsten omfattar till stora delar rapportering inom olika miljöövervakningsuppdrag, främst vattenrelaterade uppdrag som årsrapportering av recipientkontrollprogram, deponirapporter och liknande. Du kommer att tillhöra Callunas affärsområde Miljöövervakning där vi är cirka tjugo personer med varierande ålder och bakgrund. Affärsområdet omfattas av Callunas ackrediterade verksamhet, vilket ställer krav på spårbarhet och säkerställd kvalitet.

Viktiga delar av dina arbetsuppgifter är att hålla kontakt med provtagarna som arbetar i fält och efter hand sköta löpande projektledning. Vi arbetar för varandra, det vill säga prestigelöst, flexibelt och hjälper till där det behövs. I arbetet ingår att vid behov utföra redovisningar av årsrapporter, delta i kundmöten samt avdelningens kvalitetsarbete. Du kommer att representera Calluna och ibland vara vårt ansikte utåt. 

Tjänsten är en heltid tillsvidare, provanställning tillämpas. Tillträde snarast, vi kommer att utföra intervjuer löpande. Placeringsort är Stockholm.

Kvalifikationer:

Vi värdesätter eget driv och tidigare rapporteringserfarenhet inom relevant område. Vi ser gärna att du har erfarenhet från ett eller flera av följande områden: rapportering avseende provfisken, recipientundersökningar, deponier, mark, grundvatten eller dagvatten. Har du dessutom praktisk erfarenhet inom något av områdena så är det ett plus.

Du är ansvarsfull, självständig och förtroendeingivande, samt trivs med att arbeta kundorienterat. Du behöver kunna kommunicera klart och tydligt i tal och skrift, på både svenska och engelska. 

Passande utbildningsnivå är magisterexamen, masterexamen eller disputerad inom relevant område.

Ansökan:

Vi vill ha din ansökan snarast. Du skickar ansökan som ett personligt brev samt bifogar din CV till adressen jobbamedoss(at)calluna.se. Märk både e-postbrev och bifogade handlingar med ”miljökonsult: rapportering och projektledning”. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan! 

 

 

 

 

 

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Frågor:

Frågor om tjänsterna besvaras av:
Affärsområdeschef: Markus Möller, markus.moller(at)calluna.se, tel. 0722-15 18 75.
HR-ansvarig: Jenny Petersson, jenny.petersson(at)calluna.se, tel. 0733-24 43 63.

Facklig information:

Calluna har kollektivavtal. Facklig kontaktperson är Johan Storck, johan.storck(at)calluna.se, tel. 0705-12 40 39.