Tjänst - biolog/ekolog Luleå

 

Nu söker vi en biolog/ekolog för en visstidsanställning och ett uppdrag för kunds räkning i Norrbottens län, läs mer om tjänsten nedan. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om Calluna

Calluna är landets ledande naturmiljökonsult med affärsidén att stötta våra kunder i deras arbete för hållbar användning av mark och vatten i enlighet med svenska och globala miljömål. Vi är en oberoende aktör med fokus på långsiktig affärsmässighet och goda kundrelationer. Tillsammans med våra kunder gör vi skillnad för miljön. 

Vid Calluna får du ett utvecklande och dynamiskt arbete där god gemenskap, samarbete och gemensamt lärande präglar arbetsmiljön. Vi är verksamma i hela Sverige, med huvudkontor i Linköping och kontor på ytterligare åtta orter. Företaget grundades 1992 och är miljö- och kvalitetscertifierat samt anslutet till kollektivavtal.

 

Om tjänsten

Vi söker dig som har erfarenhet av inventering och som vill jobba som miljökonsult primärt i ett uppdrag för att stötta vår kund inom naturmiljöarbete. Som miljökonsulter arbetar vi med intressanta och meningsfulla projekt som är en del av samhällsutvecklingen. 

Arbetsuppgifternas bredd spänner mellan allt från att inventera artrika miljöer till att arbeta med sammanställning och analys av inventeringsdata samt att föreslå åtgärder och uppföljande kontroller. Brinner du för artrika miljöer och har ett intresse för invasiva arter så är det här en spännande möjlighet att kunna kombinera fältarbete med miljöutredning. 

 

Kvalifikationer

Du uppfyller följande krav:

  • Dokumenterat goda kunskaper om artbestämning under olika årstider, habitatkrav och utbredning avseende kärlväxter.
  • Erfarenhet av kärlväxtinventeringar inom infrastrukturmiljöer.
  • Utfört kärlväxtinventeringar i fält enligt vedertagen metod med godkänt resultat inom de senaste tre åren.
  • B-körkort. 
  • Goda kunskaper i svenska, såväl i tal som skrift. 
  • Goda kunskaper inom GIS

 

Övrigt

Placeringsort: För denna tjänst söker vi dig som har möjlighet att arbeta i Västernorrlands och Norrbottens län, med placeringsort Luleå.

Tjänsten: En visstidsanställning enligt överenskommelse från slutet av november och cirka 1 år framåt, med goda möjligheter till förlängning. Tjänstgöringsgrad cirka 75% med möjlighet till 100% beroende på tillgång till ytterligare kunduppdrag. Calluna har kollektivavtal. 

Resor och arbetstid: Arbetet innebär resor och fältarbete.

 

Ansökan

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då urval görs löpande, dock senast den 15 oktober 2020. 

Du skickar ansökan som ett personligt brev och bifogat CV till adressen jobbamedoss(at)calluna.se. Märk både e-postbrevets ämnesrad och bifogade filer med ”ditt namn - Norrland 2020-10”.

 

Mer information

Läs gärna vidare på vår hemsida för mer information om företaget och nyheter om aktuell verksamhet.

Frågor om tjänsterna besvaras av: 

  • Sara Häger, HR-chef  -  sara.hager(at)calluna.se, tel. 0730-47 95 11
  • Magnus Stenmark, affärsområdeschef  -  magnus.stenmark(at)calluna.se, tel. 0709-75 89 67
  • Fredrik Litsgård, facklig kontaktperson  -  fredrik.litsgard(at)calluna.se, tel. 0103-03 36 04