Vattenutredare, miljöutredare och ekolog

Sveriges största naturmiljökonsult växer stadigt och söker nya medarbetare inom flera områden. Bland dina arbetskamrater finns några av Sveriges vassaste ekologer, GIS-experter och experter kring hållbarhet!

 

Om tjänsterna:

Vattenutredare
Vi söker dig som vill arbeta med vattenfrågor, t.ex. i tillståndsärenden vattenverksamhet, utredningar/åtgärder i vattenmiljöer, eller i mer tekniska utredningar kring vattenfrågor, t.ex. grundvatten eller dagvatten.


Miljöutredare
Vi söker dig som vill jobba med MKB:er och miljösamordning. Det kan handla om den kommunala planeringsprocessen eller kopplat till infrastruktur. Vanliga uppdrag är att ta fram MKB:er för detalj- eller översiktsplaner, eller för väg- eller järnvägsplaner. Du kan också ha rollen som miljösamordnare i större projekt.

Ekolog
Vi söker dig som vill jobba med ekologiska utredningar kring artskydd, Natura 2000 och kanske någon/några organismgrupper som du har kunskap eller erfarenhet kring.


Om Calluna
Calluna är miljökonsulter inom hållbar mark- och vattenanvändning. Vi är måna om att ligga i framkant när det gäller att utveckla nya arbetssätt och metoder inom områdena miljöskydd och naturvård. Vi bedriver verksamheten via tre affärsområden, Exploatering av mark och vatten, Planering, och Miljöövervakning och vi har också egen forsknings- och innovationsverksamhet.

Vi är mer än 60 engagerade medarbetare och är verksamma i hela Sverige, baserade på åtta orter med huvudkontor i Linköping. Vi är miljö- och kvalitetscertifierade, och är ackrediterade för provtagningsverksamhet och naturvärdesinventering. Kollektivavtal finns.

Hos oss erbjuds du en utvecklande och dynamisk arbetsmiljö, där gemenskap och samarbete är ledord. Vårt miljöengagemang är stort och som miljökonsult arbetar vi med spännande och meningsfulla projekt som är del av samhällsutvecklingen. Arbetet utförs ofta i projektgrupp med kompetenta och inspirerande kollegor, både inom företaget och med våra nära samarbetspartners och kunder. Du har stora möjligheter att ta egna initiativ och att påverka din utveckling. Arbetet kan innebära en del resor och kräver viss flexibilitet gällande arbetstid.

Övrigt
Placeringsort kan vara Luleå, Umeå eller Stockholm, men andra orter kan också vara aktuella. Tjänsterna är framför allt tillsvidare, provanställning kan tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Kvalifikationer:

Du som söker

  • Har erfarenhet inom ovanstående tjänsteområden. Du kan vara relativt nyutexaminerad eller ha längre erfarenhet.
  • Har en relevant grundutbildning på universitets- eller högskolenivå, minst motsvarande kandidatexamen. Du är troligen naturvetare eller ingenjör.
  • Har kanske en särskild kompetens kring något område, ämne eller artgrupp. Beskriv det i din ansökan.
  • Tycker om och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.
  • Gillar att bygga goda relationer både internt och externt.
  • Har körkort.

Ansökan:

Vi vill ha din ansökan senast den 30 november 2018.

Du bifogar ett personligt brev och din CV till adressen jobbamedoss(at)calluna.se. Märk e-postbrev och dina bifogade handlingar med ”Miljökonsult 30 november 2018”. Var tydlig med vilken eller vilka tjänster du söker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Frågor:

Frågor om tjänsterna besvaras av:

Affärsområdeschef:
Elisabeth Lundkvist, elisabeth.lundkvist(at)calluna.se, tel. 0702-90 30 33

Affärsområdeschef:
Jakob Sörensen, jakob.sorensen(at)calluna.se, tel. 0705-62 15 85

Facklig information:

Calluna har kollektivavtal. Facklig kontaktperson är Johan Storck, johan.storck(at)calluna.se, tel. 0705-12 40 39.