Vattenutredare, miljöutredare och naturvärdesinventerare

Om tjänsterna:

Vattenutredare
Du som söker denna tjänst vill främst jobba med vattenfrågor, t.ex. tillståndsärenden, MKB, vattenutredningar eller åtgärder. Du har kunskap om regelverk, hydrologi, vattenekologi och/eller något annat område som kopplar till vattenutredningar.


Miljöutredare
Vi söker dig som vill jobba brett med miljöfrågor, t.ex. i rollen som miljöansvarig i infrastrukturprojekt, eller miljösamordnare/utredare i MKB-projekt. Du har god kunskap om miljölagstiftning och trivs i rollen som projektledare.


Naturvärdesinventerare
Vi behöver en eller flera extra resurser under högsäsongen från maj-oktober, möjligheter till förlängning finns. Du som söker har erfarenhet av naturvärdesinventering enligt SS19900:2014, eller andra erfarenheter som gör att du snabbt kan jobba efter denna metod. Kanske har du särskild kompetens kring någon artgrupp eller naturtyp? Fåglar, kryptogamer etc.


Arbete hos Calluna
I Calluna erbjuds en utvecklande och dynamisk arbetsmiljö, där gemenskap och samarbete är ledord. Vårt miljöengagemang är stort och som miljökonsult arbetar vi med spännande och meningsfulla projekt som är del av samhällsutvecklingen. Arbetet utförs ofta i projektgrupp med kompetenta och inspirerande kollegor, både inom företaget och med våra nära samarbetspartners och kunder. Du har stora möjligheter att ta egna initiativ och att påverka din utveckling. Arbetet kan innebära en del resor och kräver viss flexibilitet gällande arbetstid.

Placeringsort för vatten- och miljötjänsterna är Linköping, Stockholm, Gävle eller Luleå. Tjänsterna är tillsvidare, provanställning kan tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.
För tjänsterna som naturvärdesinventerare är det främst Stockholm, Linköping eller Göteborg som är aktuella, men behov kan finnas på andra orter också varför möjligheten att kunna resa är viktig. Tjänsterna är säsongsanställningar med möjlighet till förlängning. Tillträde snarast.

 

Kvalifikationer:

Du som söker

  • Har erfarenhet inom ovanstående tjänsteområden. Du kan vara relativt nyutexaminerad eller ha längre erfarenhet.
  • Har en relevant grundutbildning på universitets- eller högskolenivå, minst motsvarande kandidatexamen. Du är troligen naturvetare eller ingenjör.
  • Har kanske en särskild kompetens kring något område, ämne eller artgrupp. Beskriv det i din ansökan.
  • Har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.
  • Har lätt för att bygga goda relationer både internt och externt.
  • Har körkort

Ansökan:

Vi vill ha din ansökan senast den 1 maj 2018, men vänta inte eftersom urvalsprocessen startar omgående. Du bifogar ett personligt brev och din CV till adressen jobbamedoss(at)calluna.se. Märk e-postbrev och dina bifogade handlingar med ”Vattenutredare” resp. ”Miljöutredare” eller ”Naturvärdesinventerare”. Det måste framgå tydligt vilken tjänst du söker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Frågor:

Frågor om tjänsterna besvaras av:
Affärsområdeschef: Elisabeth Lundkvist, elisabeth.lundkvist(at)calluna.se, tel. 0702-90 30 33
Senior konsult: Anna Sandström, anna.sandstrom(at)calluna.se, tel. 0708-37 35 36
HR-ansvarig: Jenny Petersson, jenny.petersson(at)calluna.se, tel. 0733-24 43 63.

Facklig information:

Calluna har kollektivavtal. Facklig kontaktperson är Johan Storck, johan.storck(at)calluna.se, tel. 0705-12 40 39.