Julhälsning och Calluna-Nytt

2020-12-18

I Calluna-Nytt samlar vi aktuell information till kunder och samarbetspartners om vad som är på gång i branschen och hos oss på Calluna. I det första nyhetsbrevet från Calluna kan du läsa om vad som hänt på Calluna under året, några aktuella tjänster och projekt samt årets julgåva.

För att bevaka våra nyheter: 

Följ oss på LinkedIn     Följ vårt nyhetsrum  

 

Calluna-Nytt

Nu har första numret av vårt nyhetsbrev Calluna-Nytt utkommit. Du får t.ex. tips om aktuella erbjudanden, viktiga publikationer och spännande projekt. 

Du som inte har fått Calluna-Nytt som e-post kan se nyhetsbrevet här i arkivet och det går även att börja prenumerera här. Du kan när som helst avsäga dig fler nyhetsbrev genom en länk längst ner i meddelandet.

 

Årets julgåva

Calluna ger inför julen en gåva till Musikhjälpens insamling Ingen människa ska lämnas utan vård. Med den vill vi visa våra kunder och samarbetspartners uppskattning för det gångna året och samtidigt bidra till det viktiga arbetet för människors hälsa, något som varit extra mycket i fokus detta år... Pengarna går till internationella projekt som stärker hälso- och sjukvård i samverkan med lokalsamhället.

Våra medarbetare, och även du som kund eller samarbetspartner, är välkomna att också bidra till Callunas digitala insamlingsbössa.

 

Med detta vill vi önska alla som på något vis har samverkat med Calluna under året en riktigt God jul och ett Gott nytt år!