Linköpings Naturcentrum söker nya medarbetare

2018-09-26

Naturcentrum ligger i Trädgårdsföreningen i Linköping och har möteslokaler, uteklassrum och en levande trädgård. Tillsammans med våra medlemsföreningar erbjuder vi ett rikt utbud av aktiviteter som är öppna för alla intresserade. Nu söker vi en verksamhetsutvecklare och en utomhuspedagog!

... följ Calluna på LinkedIn - ta del av nyheter och information!

Naturcentrum är en viktig samlings- och utbildningsplats för miljöengagemang och trädgårdsintresse. Nästan varje dag händer det något, t.ex. föreläsningar, utflykter, kurser, studiecirklar eller utställningar inom natur, miljö, kultur och trädgård. Till naturskolan kommer skolbarn, förskolebarn och gymnasieelever med sina lärare för upplevelsebaserat lärande i en inspirerande miljö. Vår visningsträdgård erbjuder både upplevelser och förmedlar kunskap om trädgård och odling.

Linköpings Naturcentrum har en grundbemanning bestående av verksamhetsutvecklare, pedagog, trädgårdsmästare och vaktmästare. Tillsammans med våra samarbetspartners och kollegorna i Calluna är det många som är engagerade i verksamheten.

Nu söker vi er som vill vara med att ta Linköpings Naturcentrum ett steg längre!

De tjänster som utlyses är verksamhetsutvecklare och utomhuspedagog. Läs mer och ansök här.