OM OSS > JOBBA MED OSS

Med fokus på ditt projekt ... och på naturen.

Vi löser projekt. Det kan låta väldigt enkelt, men synsättet har gjort oss till Sveriges ledande naturmiljökonsult.

Med ert projekt i fokus hittar vi den mest kvalitativa och effektivaste vägen från uppstart till färdigställande. Projekten är också utgångspunkten när vi sätter ihop våra team och väljer våra samarbetspartners.

Allt för att du som kund ska få så ändamålsenliga lösningar som möjligt. Tydligt redovisade och lätta att använda.

Arbetssättet har vi utvecklat under resans gång, men en sak visste vi redan vid starten 1992.

Vår drivkraft ligger i att säkra funktionen av våra ekosystem. Idag och för framtiden.

MER OM CALLUNA

Jobba med oss

Följ oss på LinkedIn för att ta del av nyheter om utlysta tjänster!  

Calluna AB är en av landets ledande naturmiljökonsulter och vår affärsidé är att stötta våra kunder i deras arbete för hållbar användning av mark och vatten i enlighet med de svenska och globala miljömålen. Vi är en oberoende aktör med fokus på långsiktig affärsmässighet och goda kundrelationer. Tillsammans med våra kunder gör vi skillnad för miljön.

 

Lediga tjänster

Calluna AB har just nu inga specifika tjänster lediga.

 

Anställning, exjobb, praktik eller samarbeten

Vi är alltid intresserade av nya medarbetare med rätt erfarenhet och kompetens! Och hör gärna av dig till oss om du har en idé om ett projekt eller forskningsuppdrag som du vill driva i samarbete med oss, eller om du söker sommarjobb, exjobb, praktik och liknande. Varmt välkommen att kontakta någon av våra affärsområdeschefer:

  • Andreas Brutemark, affärsområde Miljöövervakning, andreas.brutemark(at)calluna.se
  • Jakob Sörensen, affärsområde Exploatering mark och vatten, jakob.sorensen(at)calluna.se
  • Elisabeth Lundkvist, affärsområde Planering, elisabeth.lundkvist(at)calluna.se

 

Calluna som arbetsplats

Vi är cirka 60 engagerade medarbetare inom våra tre affärsområden Planering, Exploatering och Miljöövervakning, och har också egen forsknings- och innovationsverksamhet. Vi är verksamma i hela Sverige och finns på åtta orter, med huvudkontor i Linköping.

Företaget är miljö- och kvalitetscertifierat och provtagningsverksamheten är ackrediterad. Vi tycker att det är viktigt med goda arbetsvillkor, marknadsmässiga löner och en säker arbetsmiljö. Av den anledningen tecknade vi kollektivavtal för några år sedan, vilket vi fortfarande är ensamma om i branschen.

På Calluna arbetar vi lösningsfokuserat, tillämpar de senaste kunskaperna inom områden som miljöskydd, naturvård och miljöövervakning, och ligger i framkant när det gäller att utveckla nya arbetssätt och metoder. Hos oss får du ett utvecklande och dynamiskt arbete på en arbetsplats där god gemenskap, samarbete och gemensamt lärande präglar arbetsmiljön.